Referenser

En coach i Linköping som hjälper dig framåt

Viveca Lindberg, fd HR Manager Nordics, ASM Foods AB/Barry Callebaut Sweden AB
5/5

Mikael har med sitt lugn, tydlighet och kompetens framgångsrikt avlastat mig i rollen som personalchef genom att bla leverera en uppdaterad och väl fungerande lönesystem databas, outsourcad löneberedning samt uppstyrda processer och rutiner. Vi har arbetat med målsättningen att öka effektivitet och automation i löneprocessen, vilket vi lyckats med.

Efter en period av felaktiga löneberäkningar och systemproblem anlitade vi Mikael Laweby som projektledare för två saker;  att på kort sikt säkerställa rätt lön i rätt tid genom bla rotorsaksanalyser och korrigeringar samt på längre sikt bygga en ny databas för att säkerställa korrekta löneberäkningar. Med stöd av interna och hjälp av externa leverantörer för löneberedning, systemprogrammering har Mikael i en mycket komplex och komplicerad situation med sitt lugn och kompetens  levererat inte bara en korrekt lön under projekttiden utan också den nya uppdaterade löne systemsuppsättning på tid och inom angivna ramar.

Från åhörare om seminariet ”Sätt färg på dig och din omgivning” från Kunskapsdagen i Linköping november 2017
5/5

”Mikaels positiva attityd och hans egen stil i framförandet var bra.”

”Upplägget av presentationen var bra – fångade det på ett bra sätt.”

”Mikaels upplägg var lite annorlunda, upplevde det som roligt och intressant. Dagens bästa pass!”

”Mikaels personlighet. Duktig och engagerande.”

”Mycket bra information presenterat på ett lättsamt och förståeligt sätt.”

”Seminariet var tydligt, lagom långt och den lite lättsamma stilen gjorde att man höll intresset uppe hela tiden.”

Anonym som vill byta karriär
5/5

Att få stöd i att plocka fram ens personlighet med styrkor samt det man behöver förbättra är nyttigt. Att även få coaching i hur man kan presentera sig själv och ha någon att bolla med när man söker jobb ökar kraftigt ens möjligt i arbetslivet. Som en bieffekt lär man känna sig själv bättre med den tryggheten det ger.

Jag kan verkligen rekommendera Mikael Lawebys coaching

Isabella Liljeström, Director HRM BPO, Logica Sverige AB
5/5

Mikael är strukturerad och inger förtroende. Han är övertygande och visar ett stort ”driv” och intresse för människor. En av hans styrkor är att skapa team och driva frågor i teamet.

Som min rådgivare och medlem i ledningsgruppen  löser han problem genom att ge professionella råd. Hans absoluta styrka är att förstå och ta tillvara på de möjligheter som finns, göra en taktisk/strategisk/operativ plan och följa upp den.

Ja tack, jag är intresserad…

Skicka oss ett e-mail

Var vänlig klicka på länken för att skicka ett mail med dina kontaktuppgifter.

Med vänliga hälsningar
Mikael Laweby

Kontakta mig idag!

Skicka oss ett e-mail

Rulla till toppen