Verktyg

Vi mäter temperaturen och tar fram en konkret aktivitetsplan

Temperaturmätaren

Vi mäter temperaturen och tar fram en konkret aktivitetsplan.

Det finns alltid någon aspekt i en organisation, eller en del i ett företag som behöver utvecklas. Tidigare kunde du få vänta länge på att få en uppfattning om vart detta arbete skulle börja, men inte längre.

Tjänsten ”Temperaturmätaren” innebär att jag kommer till din organisation och genom ett gruppsamtal låter medarbetarna diskutera hur de upplever sin arbetssituation och hur den kan förbättras. Med hjälp av de svar, tankar och åsikter som kommer fram under samtalet sammanställer jag sedan en aktivitetsplan för att nå de önskade förändringarna. Ditt företag blir alltså redo för att gå från ord till handling på bara 3-4 timmar – inte månader.

Samspelta team – Workshop på jobbet

Verktyget bygger på ett antal situationsbaserade workshop-övningar som syftar till att utveckla såväl gruppens, som individens förmåga att ge, och ta emot feedback. Med hjälp av olika samtalskort och värdeord uppmuntras deltagarna till reflektion över den egna förmågan, och en mer öppen kommunikation. Tanken är att övningarna ska resultera i bättre chanser för ett effektivt samarbete inom gruppen.

Metoden bygger på holländsk forskning och tar cirka två timmar att genomföra.

Ja tack, jag är intresserad…

Skicka oss ett e-mail

Var vänlig klicka på länken för att skicka ett mail med dina kontaktuppgifter.

Med vänliga hälsningar
Mikael Laweby

Mikael Laweby - Koching AB
Michael Laweby - Koching AB
Rulla till toppen